Hoppa till sidans innehåll

Nu är det äntligen dags!

2017-04-15 22:41
På annandag påsk åker vi söder ut för att möta Kungsbacka DFF. Efter en lång försäsong, så börjar den 26 omgångar långa serien. Som många av er redan vet så är det i princip en helt ny trupp som ska representera Mallbacken under året i Elitettan.
  • Uppdaterad: 2017-04-16 10:34

Men gruppen har gjort ett väldigt bra jobb med att komma samman och visar en fantastisk lagkänsla både på och utanför planen. Den kommer att vara otroligt viktig under säsongen.

Vi har jobbat under försäsongen med att spela in ett nytt spelsystem och hitta våra roller i både offensiven och defensiven. Vi strävar efter att utvecklats i dessa delar varje träning och match. Känslan är att vi är på rätt väg och många delar har fallit på plats.

Men det gäller att vi har tålamod och fortsätter att utveckla och jobba med alla detaljer i vårt spel. Ambitionen med året är att vara med och tävla i toppen av serien. Gå in varje match med fullt fokus och ta vara på varje moment i spelet och göra vårt bästa. Vi ska lägga fokus på det vi kan påverka.

Första matchen borta mot Kungsbacka kommer att bli en tuff utmaning. De kom 5:a förra året och satsar mot toppen igen. Matchen spelas på gräs vilket vi i Mallbacken alltid tycker om och ser fram emot. Inför sista träningen på påskaftonen så är truppen helt intakt förutom Elin Berggren och Elsa Hellstrand som tyvärr kommer att vara borta en längre tid från matchspel.

Vi åker mot Göteborg med ett stort självförtroende kombinerat med stor ödmjukhet.

Nu börjar det! Tack för att ni stödjer oss, det betyder otroligt mycket för oss

/Ledarstaben MIF

Skribent: Ledarstaben MIF
Epost: Adressen Gömd

 

                  

 fryksdalenssparbank_logo

helmia

Länsförsäkringar

logo_segermo_nrc

logo_allians_V1

logo2011

Moelven_logo_RGB

http://www.konsumvarmland.se

 

 

 

 

adidas

  

 

 

 

Postadress:
Mallbackens IF - Fotboll
Mallbacken 88
68697 Lysvik

Kontakt:
Tel: 0565-810 91
Fax: 0565-810 91
E-post: This is a mailto link

Se all info